نوشته شده توسط : ذهن نو

 

آیا راه‌های جلب اعتماد همسر بعد از خیانت را می‌شناسید؟ خیانت یکی از جدی‌ترین مسائل و معضلات خانوادگی و اجتماعی است که تاثیر جدی بر رابطه زوجین و بنیان خانواده می‌گذارد. اما بسیاری از افراد پس از خیانت به دلایل متعددی از کار خود پشیمان می‌شوند و به دنبال راهی برای بخشش و جلب اعتماد همسر خود می‌گردند. برای این کار راهکارهایی وجود دارد اما باید صبر و حوصله و اراده قوی داشته باشید. همچنین ضروری است که از کمک یک روانشناس نیز استفاده کنید تا شما را در این مسیر یاری کند. در ادامه مقاله به بررسی راه‌های جلب اعتماد همسر بعد از خیانت می‌پردازیم.

 

خیانت به همسر 

خیانت به معنی وارد کردن یک فرد سوم به رابطه زناشویی است که می‌تواند به صورت عاطفی و یا رابطه جنسی باشد. اما این تنها تعریف خیانت نیست؛ به طور کلی هر رفتاری که اعتماد فرد مقابل را از بین ببرد، نوعی خیانت محسوب می‌شود. خیانت علاوه بر رابطه عاطفی زوجین، بنیان خانواده را نیز تخریب می‌کند چراکه علاوه بر زوجین، فرزندان هم از این رفتار آسیب می‌بینند. در بسیاری از مواقع دیده شده که فرد خیانت دیده، همسر خود را به دلایل متعدد می‌بخشد اما نمی‌تواند دوباره به او اعتماد کند. در این شرایط لازم است که همسر او برای جلب اعتماد، اقداماتی را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خیانت به همسر کلیک کنید. 

 

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

منبع:

جلب اعتماد همسر بعد از خیانت با چه راه هایی ممکن است؟

 

 

 

 

 

 

بیشتر بخوانید : روابط فرازناشویی | علل و آسیب های رابطه فرا زناشویی

 

راهکارهایی برای جلب اعتماد همسر بعد از خیانت

پس از خیانت اعتماد همسر به طرف مقابل به طور کل از بین می‎‌رود. در صورتی که از خیانت خود پشیمان شده‌اید و قصد به دست آوردن مجدد اعتماد همسرتان را دارید، باید مراحل زیر را رعایت نمایید:

تماس با مشاور

1. انگیزه خود را از ادامه رابطه مشخص کنید

اگر هدف شما این است که اعتماد دوباره همسرتان را به خودتان جلب کنید حتما انگیزه‌ای پشت این کار دارید. آیا هنوز او را دوستش دارید؟ آیا پشیمان شده‌اید؟ آیا به خاطر فرزندانتان این کار را می‌کنید؟ آیا این رابطه بیشتر از قبل برای شما اهمیت پیدا کرده؟ آیا این رابطه تنها پناه شما است؟ پیدا کردن انگیزه، اولین و مهم‌ترین مرحله در جلب اعتماد همسر می‌باشد. شما باید بدانید برای چه چیزی می‌جنگید و چرا سختی‌های این راه را قرار است تحمل کنید. در غیر این صورت خیلی راحت جا می‌زنید و رابطه شما نابود می‌شود.

2. جلب اعتماد همسر بعد از خیانت | ابراز پشیمانی

دومین قدم این است که از خیانت خود ابراز پشیمانی کنید. شاید از این که او شما را نبخشد بترسید و ترجیح بدهید غرور خود را حفظ کنید. اما یادتان باشد غرور در یک رابطه هیچ جایی ندارد، ممکن است تا ابد از این که می‌توانستید با یک جمله رابطه خود را نجات بدهید اما این کار را نکردید، پشیمان شوید. پس همین حالا قبل از این که دیر شود مسئولیت کار خود را به عهده گرفته و ابراز پشیمانی کنید.

3. بگذارید خودش را خالی کند 

ممکن است شما هیچ تصوری از دردی که فرد خیانت دیده می‌کشد، نداشته باشید. او  از درون در حال نابودی است و بی اندازه نسبت به شما و خودش احساس خشم دارد. بگذارید خشمش را خالی کند، فریاد بکشد، گریه و پرخاشگری کند و ناسزا بگوید. گوش بدهید و با زبان بدنتان نشان دهید که ناراحت هستید. فرد خیانت دیده ممکن است مدام سوال‌های تکراری بپرسد تا منطق خودش را سر و سامان دهد به نحوی شفاف پاسخگوی سوالاتش باشید که اما او را خرد نکنید.

4. توجیه نیاورید 

باور کنید برای خیانت هیچ توجیهی قابل قبول نیست و توجیهات شما به هیچ وجه چیزی از تقصیرتان کم نمی‌کند. مثل یک آدم‌ شجاع پای اشتباه خود بمانید تا آن را جبران کنید. علاوه بر توجیه نیاوردن، لازم است گارد نگیرید و از مشکلات فرار نکنید.

5. سعی نکنید طرف مقابل را متهم نشان دهید

طرف مقابل هر چقدر هم بد بوده باشد شما می‌توانستید از او جدا شوید و رابطه جدیدی را شروع کنید. اگر شما شروع به برشمردن ضعف‌های او کرده و همسرتان را برای خیانت خودتان مقصر نشان دهید، در حال انجام دادن خیانت دوم هستید.

6. جلب اعتماد همسر بعد از خیانت | مشاوره فردی بگیرید 

مسلما شما هم آسیب‌های زیادی از اتفاقاتی که افتاده دیده‌اید و احساس گناه و پشیمانی دارید. برای جلب اعتماد همسرتان راه سختی را پیش گرفته‌اید و مدام در خانه شرمنده هستید. احساسات خود را در این رابطه با یک مشاور در میان بگذارید. اگر بعد از حذف کردن نفر سوم و تصمیم به پایندی در رابطه خود باز هم دچار وسوسه می شوید حتما باید با یک مشاور در ارتباط باشید. توجه داشته باشید مشورت کردن با یک روانشناس کاملا متفاوت از مشورت کردن با سایر افراد است. امکان دارد که افراد عادی راه‌حل‌های به شما ارئه دهند که منجر به بدتر شدن شرایط شود.

7. زوج درمانی شوید 

بهترین راه حل کردن ریشه‌ای مشکلات شما و همسرتان، سپردن این کار به یک زوج درمانگر است. در این جلسات، روانشناس با هردوی شما صحبت کرده و با ریشه‌یابی مشکلات رابطه‌تان به حل آن‌ها و بهبود رابطه کمک می‌کند. برای کسب اطلاع در زمینه مشاوره خیانت همسر تلفنی کلیک کنید.

8. صداقت داشته باشید 

صداقت فقط دروغ نگفتن نیست، صداقت یعنی پنهان کاری هم نکنید. پادزهر خیانت و دروغ فقط و فقط صداقت است. تمام مواردی که همسرتان باید بداند را به او بگویید و نگذارید که نگرانی از دروغ گفتن و خیانت دوباره وجودش را در برگیرد. 

9. حریم خصوصیتان را دو نفره کنید

اگر واقعا چیزی برای پنهان کردن ندارید رمز گوشی خود را بردارید و به همسرتان اجازه دهید که به پیغام‌ها و تماس‌های شما دسترسی داشته باشد. دسترسی اکانت‌های فضای مجازی خود را به او بدهید. اگر همسرتان چند بار شما را چک کند و چیز مشکوکی نبیند، اعتماد او تا حد زیادی ترمیم شده و دوباره شما را باور می‌کند.

10. جلب اعتماد همسر بعد از خیانت | فرار نکنید 

شاید فکر کنید با دور شدن از همسرتان و کمتر جلوی چشم او قرار گفتن، اوضاع بهتر می‌شود اما اصلا این گونه نیست. اینگونه تنها را به فراموشی می‌سپارید و آن را تبدیل به آتش زیر خاکستر می‌کنید که هر لحظه ممکن است شعله ور شود. از طرف دیگر این گونه هرگز روابطتان درست نخواهد شد و تا آخر رابطه باید از یکدیگر فرار کنید.

11. محبت و توجه 

محبت و توجه کلیدهای قلب هر انسانی هستند، اول به صورت کلامی عشقتان را ابراز کنید. اگر رو در رو برای شما سخت است به او پیام بدهید یا برایش نامه بنویسید بعد به صورت رفتاری این کار را بکنید یعنی غذای مورد علاقه‌اش را درست کنید یا وسیله مورد علاقه‌اش را بخرید. از زیبایی و زنانگی یا مردانگی او تعریف کنید. البته توجه داشته باشید که محبت شما باید واقعی باشد و به صورت اغراق گونه نیز ابراز نشود چراکه در این صورت نتیجه عکس خواهد داشت. 

12. او را اجبار به برقراری رابطه نکنید

چه رابطه جنسی چه رابطه عاطفی، باید بگذارید همسرتان در این موردبا خودش کنار بیاید و با رضایت و خشنودی رابطه را مجددا آغاز نماید. با اجبار کردن او را از خودتان متنفر خواهید کرد.

13. جلب اعتماد همسر بعد از خیانت | صبور باشید 

مسلما بخشش خیانت و اعتماد دوباره کار چندان راحتی نیست و به زمان نیاز دارد. به خودتان و او فرصت دهید، زمان اثر اتفاقات را کم رنگ می‌کند. اما مهم است که در طول زمان شما چه برخوردی داشته باشید.

14. قدردان بخشش او باشید 

اگر همسرتان شما را بخشید، چه به صورت کلامی چه به صورت رفتاری و با عدم تکرار اشتباه خود از او قدردانی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان خیانت کلیک کنید. 

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع:

جلب اعتماد همسر بعد از خیانت با چه راه هایی ممکن است؟



:: بازدید از این مطلب : 592
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

اختلال شخصیت ضد اجتماعی یک از انواع اختلالات دسته B است که با رفتارهای مجرمانه و عدم احساس همدلی با دیگران شناخته می‌شود. این گونه افراد بدون آنکه عذاب وجدانی بگیرند، کارهای اشتباه انجام می‌دهند و قوانین را نقض می‌کنند. این افراد اطرافیان خود را بسیار آزرده کرده و به آن‌ها آسیب می‌رسانند به همین دلیل ضروری است که برای درمان آن‌ها چاره‌ای اندیشید. شخصیت‌های ضد اجتماعی نیز مانند سایر اختلالات شخصیت متوجه وجود مشکل در خودشان نیستند و معمولا توسط اطرافیان یا به دلیل مشکلات دیگر به روانشناس مراجعه می‌کنند. با آگاهی از این اختلال و روش‌های درمان آن می‌توانید گامی در جهت بهبود وضعیت و بهبود شرایط زندگی خود بردارید. 

اختلال شخصیت ضد اجتماعی

در اختلال شخصیت ضد اجتماعی (Antisocial personality disorder) یا ASPD، فرد به درست یا غلط بودن رفتار خود توجه ندارد. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند نسبت به مردم به صورت سنگدلانه‌ای بی تفاوت هستند یا احساس دشمنی دارند. برخورد خشن افراد مبتلا به اختلال ضد شخصیت اجتماعی با دیگران جای تعجب ندارد. این افراد در قبال رفتار بد خود احساس شرمندگی نمی کنند. آن‌ها معمولا از قوانین سرپیچی کرده و مجرم می‌شوند. دروغ گویی، رفتار خشن یا هیجان زده، اعتیاد به الکل و مواد مخدر در این گروه از درصد بالایی برخوردار است.

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:

شخصیت ضد اجتماعی

 نشانه ها و علل بروز اختلال شخصیت ضداجتماعی

 

 

 

 

 

بیشتر بخوانید : اختلالات شخصیت دسته b (کلاستر B) چه ویژگی هایی دارند؟

 

علائم و نشانه های شخصیت ضد اجتماعی

«مردی 23 ساله ساکن تهران به روانشناس مراجعه کرده است. او در کودکی تجربه رفتارهایی نظیر فرار از مدرسه یا خانه، دزدی، دعوا، سوءمصرف مواد مخدر به ویژه الکل و رفتارهای غیرقانونی دیگر را داشته است. روانشناس پس از چند جلسه مشاوره با او متوجه شده که نسبت به رفتار درست و غلط خود بی تفاوت است. برای بهره کشی از دیگران دروغ می گوید. اطرافیان او از بی احترامی، بدبینی و سنگدلی‌هایش شکایت می‌کنند. این فرد استبداد شدیدی در برخورد با دیگران دارد و خودمختار و متکبر است.

بارها با قانون به مشکل خورده و سوابق مجرمانه دارد و حقوق دیگران را به هر نحوی پایمال می‌کند. رفتار خشونت آمیز و پرخاشگرانه در این فرد دیده می‌شود. احساس همدردی با مردم ندارد و از آسیب رساندن به دیگران احساس پشیمانی نمی‌کند. ریسک‌پذیری خطرناک و بالایی دارد و در این ریسک پذیری به امنیت خود یا اطرافیان توجه نمی‌کند. این فرد همچنین در برابر تعهدات مالی یا دیگر تعهدات خود احساس مسئولیت ندارد. روانشناس پس از صحبت با او متوجه شد که نمی‌تواند او را برای بد بودن کارش قانع کند. این فرد عواقب منفی کار خود را درک نمی‌کند و از اشتباهاتش عبرت نمی‌گیرد.»

تماس با مشاور

افراد مبتلا به این اختلال علائم افسردگی و اضطراب را بروز نمی‌دهند که این با باطن آن‌ها تناقض دارد. تهدید به خودکشی در این افراد زیاد دیده شده است. افرادی که در سن بزرگسالی علائم اختلال شخصیت ضد اجتماعی را بروز می‌دهند احتمالا از 15 سالگی علائم سلوک را داشته‌اند.

اختلال سلوک و علائم آن

اختلال سلوک وضعیتی است که فرد در کودکی هنجارهای اجتماعی و حقوق دیگران را در شرایط مختلف مانند خانه، مدرسه و… زیر پا می‌گذارد. این اختلال در کودکان پسر بیشتر از دختران دیده می‌شود.

کودکی که مبتلا به اختلال سلوک باشد غالبا نسبت به دیگران و حیوانات پرخاشگری می‌کند، به اموال و وسایل آسیب می‌رساند، برای رسیدن به منفعت یا شانه خالی کردن از کاری دروغ می‌گوید، قوانین را نقض می‌کند و ممکن است دست به دزدی بزند. این کودکان تا دیروقت بیرون از خانه هستند و با پدر و مادر خود در عمده مسائل مخالفت می‌کنند.

شیوع اختلال شخصیت ضد اجتماعی در جامعه

درصد شیوع این بیماری در جامعه بین مردان سه درصد و بین زنان یک درصد است. این اختلال از سن 15 سالکی خود را نشان می‌دهد، در دختران قبل از سن بلوغ و در پسران حتی زودتر از سن بلوغ بروز پیدا می‌کند. تحقیقات نشان داده که 75 درصد افراد زندانی دچار شخصیت ضد اجتماعی بوده‌اند.

بیشتر افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضداجتماعی از مردمان مناطق فقیرنشین بوده‌اند. شخصیت ضداجتماعی در گروه اختلالاتی قرار دارد که الگوی خانوادگی دارند؛ به این معنا که اگر فامیل درجه یک دچار این اختلال باشد احتمال آنکه فرد نیز به آن دچار شود 5 برابر بیشتر می‌شود.

دلایل اختلال شخصیت ضد اجتماعی

یکی از عواملی که فرد را مستعد ابتلا به این عارضه می‌کند ژن‌های نهفته او است که همانطور که گفته شد در صورتی که اختلال در خانواده وجود داشته باشد، سایر افراد نیز آن را به ارث می‌برند. همچنین شرایط محیطی موجب بروز یا عدم بروز علائم آن می‌شوند. از طرف دیگر ممکن است در زمان رشد و شکل گیری مغز، تغییراتی در عملکرد آن رخ داده باشد.

عوامل افزایش احتمال ابتلا به شخصیت ضد اجتماعی

داشتن سابقه سلوک در کودکی احتمال ابتلا به این عارضه را بالا می‌برد. همچنین اگر افراد درجه یک خانواده به این عارضه مبتلا باشند امکان بروز این اختلال در فرد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است فرد مبتلا به شخصیت ضد اجتماعی، در خانواده‌ای بی ثبات و از هم گسیخته پرورش یافته و در کودکی هم مورد بی توجهی و آزار قرار گرفته باشد.

اعتیاد به مواد مخدر و الکل، زندانی شدن، خودکشی یا دیگرکشی نیز از دیگر عوامل افزایش احتمال ابتلا به شخصیت ضد اجتماعی هستند. این اختلال احتمال افسردگی و اضطراب، وضع اقتصادی نامناسب تا حد بی خانمانی، وارد شدن به گروه‌های اراذل و اوباش و مرگ زود هنگام به علت رفتارهای خشونت‌بار را نیز بالا می‌برد. به همین خاطر بسیار مهم است که در صورت مشاهده این علائم فرد به پزشک یا روانشناس مراجعه نماید.

درمان اختلال شخصیت ضد اجتماعی

درمان این اختلالات شخصیت کار دشواری است و نیاز به پیگیری طولانی مدت دارد. برخی از بهترین روش‌های درمان اختلال شخصیت ضداجتماعی به شرح زیر هستند:

1. روان درمانی

یکی از بهترین روش‌ها برای بهبود اختلال شخصیت ضد اجتماعی گفت و گو درمانی است. در روان‌درمانی ریشه مشکل شناسایی شده و سپس به حل آن می‌پردازند. در این فرایند احتمالا به مسائل دیگر مانند درمان اعتیاد، کنترل خشم و… نیز پرداخته می‌شود. اما از آنجا که برخی مراجعان قبول نمی‌کنند مشکل اصلی درون خود آنهاست، روانشناس مجبور می‌شود از روش‌های دیگر نیز استفاده کند.

2. دارو درمانی

برای درمان اختلالات شخصیت داروی مشخصی وجود ندارد و روان پزشک با توجه به شرایط مراجع، دارو تجویز می‌کند. مثلا ممکن است پزشک برای اضطراب و یا افسردگی بیمار دارو تجویز نماید تا حال او بهبود یابد. لازم است که داروها و دوز آن‌ها طبق تجویز روان پزشک مصرف شوند زیرا برخی داروها اعتیادآور هستند و شروع مصرف یا کنار گذاشتن آن باید زیر نظر روان پزشک انجام شود. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه درمان اختلال شخصیت ضد اجتماعی کلیک کنید. 

زندگی با فرد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی

این افراد با توجه به ویژگی‌های خاص خود، رفتار بدی با خانواده و نزدیکان‌شان دارند. در چنین شرایطی علاوه بر خود فرد، خانواده او هم نیاز به مراقبت دارند و با توجه به میزان تاثیرات بدی که دریافت کرده‌اند باید تحت نظر روان شناس یا روان پزشک قرار گیرند. همچنین زندگی با فرد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی و نحوه رفتار با او اصولی دارد که با به کارگیری آن‌ها می‌توانید کیفیت رابطه را افزایش دهید. برای کسب اطلاعات در زمینه نحوه رفتار با شخصیت ضد اجتماعی کلیک کنید.

سوالات متداول

_آیا می‌توان از اختلال شخصیت ضد اجتماعی پیشگیری کرد؟

برای افرادی که مستعد این اختلال هستند هنوز هیچ راه پیشگیری‌ای پیدا نشده است. این اختلال ریشه در دوران کودکی فرد دارد. خانواده یا معلمان مدرسه می‌توانند با مشاهده علائم آن، درمان وی را از کودکی آغاز کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه شخصیت ها می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

شخصیت ضد اجتماعی

 نشانه ها و علل بروز اختلال شخصیت ضداجتماعی

 



:: برچسب‌ها: شخصیت ضد اجتماعی | نشانه ها و علل بروز اختلال شخصیت ضداجتماعی ,
:: بازدید از این مطلب : 578
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

اگر به دنبال آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه می‌گردید، ما در این مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترین کمپ‌های این شهر را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند. از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در این باره پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

منبع:

کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه

 آدرس کمپ ترک کرمانشاه

 

 

 

 

 

 

 

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد آسیا _ پارکینگ شهرداری، روبروی کتاب فروشی ایران، مجتمع آسیا

2- کمپ ترک اعتیاد امین _ خیابان حاج محمد تقی، ساختمان سعادت، طبقه سوم

تماس با مشاور

3- مرکز ترک اعتیاد آزادی _ میدان آزادی، ترمینال شماره 2، جنب گرمابه رضوان، طبقه فوقانی پلیس +10

4- ترک اعتیاد آتیه _ چهار راه رشیدی، درمانگاه لقمان 

5- کلینیک ترک اعتیاد تعاون _ بلوار وحدت، بالاتر از تعاون، کوچه ایثار

6- مرکز ترک اعتیاد زاگرس _ خیابان دارایی، جنب بانک ملت

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند. با این حال در بسیاری از این مراکز استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌ها آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌ها امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن آشنا شوید. 

درمان اعتیاد به مواد مخدر ترک اعتیاد به مواد محرک ترک اعتیاد به مواد توهم زا
ترک تریاک ترک کوکائین ترک ال اس دی
ترک شیره ترک شیشه ترک ماری جوانا
ترک ترامادول ترک کراک ترک حشیش
ترک هروئین    
ترک متادون    
ترک ب 2    
     

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

 

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید. ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید.

سایر انواع مواد اعتیاد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرک انواع مواد توهم زا
مصرف ناس مصرف تریاک کوکائین ال اس دی
دستمال اعتیاد به شیره علائم اعتیاد به شیشه ماری جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتیاد به کراک اعتیاد به حشیش
قات اعتیاد به هروئین   قرص اکس
اعتیاد به الکل اعتیاد به متادون    
مصرف سیگار ب 2 یا بوپرنورفین    
       

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ اعتیاد استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به مراکز ترک تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه تست ماری جوانا تست شیره تست اعتیاد به کوکائین
تست هروئین تست متادون تست مورفین تست اعتیاد به کراک
تست تریاک تست اعتیاد به حشیش تست اعتیاد به ب2 تست ترامادول

سوالات متداول

– آیا برای ترک شیره حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه

 آدرس کمپ ترک کرمانشاه

 


:: برچسب‌ها: کمپ ترک اعتیاد در کرمانشاه ,
:: بازدید از این مطلب : 657
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

اگر به دنبال آدرس کمپ ترک اعتیاد در ساری می‌گردید، ما در این مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترین کمپ‌های این شهر را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند. از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در این باره پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع:

ترک اعتیاد در ساری

ترک اعتیاد در استان مازندران 

مشاوره ی ترک اعتیاد 

 

 

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در ساری

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد در ساری می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد پرستو – روستای سمسکنده، خیابان دانش، کوچه طبرستان، کوی طراوت

2- کمپ ترک اعتیاد آشیانه – ساری، راهبند سنگتراشان، نرسیده به عبور ترم صحرا، کوچه یاس

تماس با مشاور

3- مرکز ترک اعتیاد تولد دوباره -ساری، خیابان معلم، جنب کوچه رسالت

4- ترک اعتیاد همراهان آفتاب – ساری، جاده دریا، جنب شرکت پیشرانه، مقابل خوابگاه علوم پزشکی

5- مرکز ترک اعتیاد چکاوک – ساری، میدان خزر، جاده فرح آباد، عبور اسفندان

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در ساری | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند. با این حال در بسیاری از این مراکز استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌ها آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌ها امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن آشنا شوید. 

درمان اعتیاد به مواد مخدر ترک اعتیاد به مواد محرک ترک اعتیاد به مواد توهم زا
ترک تریاک ترک کوکائین ترک ال اس دی
ترک شیره ترک شیشه ترک ماری جوانا
ترک ترامادول ترک کراک ترک حشیش
ترک هروئین    
ترک متادون    
ترک ب 2    
     

آدرس کمپ ترک اعتیاد در ساری | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

 

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید. ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید.

سایر انواع مواد اعتیاد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرک انواع مواد توهم زا
ناس مصرف تریاک کوکائین ال اس دی
دستمال اعتیاد به شیره علائم اعتیاد به شیشه ماری جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتیاد به کراک اعتیاد به حشیش
قات اعتیاد به هروئین   قرص اکس
اعتیاد به الکل اعتیاد به متادون    
مصرف سیگار ب 2 یا بوپرنورفین    
       

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ اعتیاد استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به مراکز ترک تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه تست ماری جوانا تست شیره تست اعتیاد به کوکائین
تست هروئین تست متادون تست مورفین تست اعتیاد به کراک
تست تریاک تست اعتیاد به حشیش تست اعتیاد به ب2 تست ترامادول

سوالات متداول

– آیا برای ترک شیره حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع:

ترک اعتیاد در ساری

ترک اعتیاد در استان مازندران 

مشاوره ی ترک اعتیاد 

  • ۹۹/۰۹/۲۹
  • ذهن نو
 


:: برچسب‌ها: کمپ ترک اعتیاد در ساری | آدرس بهترین کمپ ترک مازندران ,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

آیا تا به حال مصرف ماده مخدری به نام ناس را شنیده‌اید؟ ناس ماده‌ای است که از تنباکو تهیه شده و جایگزینی برای سیگار محسوب می‌‌شود. با توجه به احساس سرخوشی زیاد و قیمت بسیار ارزان، مصرف آن امروزه در بین جوانان بسیار شایع شده است. این ماده عوارض بسیار جدی برای فرد مصرف کننده به همراه دارد و به همین دلیل ترک آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. با آگاهی از علائم و عوارض مصرف این ماده می‌توانید از اعتیاد به آن پیشگیری نمایید. همچنین در صورت لزوم می‌توانید با کمک یک متخصص، گامی در جهت ترک آن و ارتقای کیفیت زندگی خود بردارید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

 

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

منبع:

 مصرف ناس

 نشانه ها و عوارض مصرف ناس 

 

 

 

 

 

 

ماده ناس

ناس یا نسوار، یک ماده گیاهی اعتیادآور است که رنگ سبز و مزه‌ای تند و تلخ دارد. مصرف نسوار را «ناس انداختن» یا «نسوار انداختن» می‌نامند. این ماده از کوبیدن برگ خشک شده تنباکو بدست می‌آید و بعد از مخلوط کردن با کمی آهک آن را به فروش می‌رسانند. احساس سرخوشی برآمده از ناس به علت وجود مقدار زیادی نیکوتین در این ماده است. ماده مخدر نسوار از طریق بزاق دهان جذب بدن شده و وارد جریان خون می‌شود. استعمال این ماده بدین صورت است که مصرف کننده ماده را بین لب و دندان خود قرار می‌دهد و پس از احساس سرخوشی آن را تف می‌کنند. رنگ بزاق دهان آغشته به نسوار قرمزرنگ است.

 

بیشتر بخوانید : مواد محرک | عوارض و علائم انواع محرک های مغز

 

علائم مصرف ناس

ماده مخدر نسوار یا ناس توان کاری فرد را بالا می‌برد. این ماده موجب توهم و هذیان در فرد نشده و تنها تحرک و سرخوشی را به همراه دارد. نسوار موجب ترشح زیاد بزاق دهان می‌شود، به همین خاطر مصرف کننده مجبور است که به طور مداوم آب دهان خود را تخلیه کند.

 

تماس با مشاور

عوارض مصرف ماده مخدر ناس

ماده مخدر ناس در کوتاه مدت و طولانی مدت عوارضی را برای فرد به وجود می‌آورد که به شرح زیر هستند:

1. عوارض کوتاه مدت مصرف ناس

از جمله اثرات کوتاه مدت ناس می‌توان به سرگیجه، سردرد، تهوع، از دست دادن تعادل حرکتی و رفتاری، ایجاد حرکات غیرطبیعی در چشم، دندان‌قروچه، اختلالات خواب، وابستگی روحی روانی به ماده، لرزش بدن، تغییر در فشارخون و ضربان قلب اشاره کرد. آسیب دندان، لکه دار شدن آن و عفونت لثه از دیگر عوارض کوتاه مدت این ماده می‌باشد.

2. عوارض طولانی مدت مصرف ناس

عوارض بلند مدت مصرف این ماده، شامل مشکلات خواب، زودرنجی، عدم تمرکز، تاثیر بر روی مخچه، بیماری‌های مربوط به دهان، افزایش فشار خون و سکته قلبی، سرطان حنجره، اختلالات روده بزرگ و آسیب به کلیه و سرطان لثه می‌شود. ناس توهم زاست و موجب عدم تعادل در رفتار می‌شود. در مواد مخدری مثل حشیش و نسوار وابستگی روحی و روانی بسیار شدیدتر از وابستگی‌های جسمانی بوده و مانند وابستگی به سیگار است. به علت وجود مقادیر بالای نیکوتین در این ماده، تمامی عوارض سیگار را برای نسوار هم می‌توان نام برد.

از طرف دیگر آهک موجود در ناس سلامت دستگاه گوارش فرد مصرف کننده را به خطر می‌‌اندازد. دستگاه گوارش انسان قابلیت دفع آهک را ندارند و این آهک از کلیه دفع می‌شود. وجود مقادیر بالای آهک موجب نارسایی‌های جبران ناپذیری در کلیه شده و ممکن است فرد مجبور به دیالیز شود.

 

پان پراگ (ناس خارجی)

امروزه نسل جدیدی از ناس‌های صنعتی روانه بازار شده که عوارض آن خطرناک‌تر از نسوار گیاهی است. این ماده با نام‌های پان پراگ، آدامسی، جی ال، بی تی، بزاق، راجا، پان عربی، پان پتی، کوپرکوهستان و پان اسفناج در بازار به وفور یافت می‌شود.

در ساخت پان پراگ‌ها از طعم دهنده‌های نعنایی، آرسنیک، کبنات، منیزیم و سرب استفاده می‌شود. در برخی از انواع پان پراک‌ها برای بالا بردن قدرت گیرایی و سرخوشی، مخدرهای خطرناک و توهم‌زا مانند تریاک، حشیش و یا ترکیبات شیمیایی خطرناک دیگر اضافه می‌شود. همچنین در برخی موارد وجود اکستازی در قرص‌های پان پراگ گزارش شده است.

 

دلیل فراوانی مصرف ماده ناس

مردم در هر سنی ممکن است به ناس اعتیاد پیدا کنند. در کشور ما مصرف نسوار هم در میان پیرمردان و هم در میان جوانان دیده می‌شود. از دلایل فراوانی ناس می‌توان به قیمت ارزان آن اشاره کرد. هر بسته کوچک نسوار کمتر از سه تومان است. برخی مردم بخاطر قیمت پایین آن، ناس را به سیگار ترجیح می‌دهند و در نتیجه به مصرف آن گرایش پیدا کرده و در نهایت اعتیاد پیدا می‌کنند.

 

ناس خطرناک تر از سیگار

تحقیقات نشان داده که تاثیر ماده ناس خطرناک‌تر از سیگار است. ماده اعتیادآور نسوار بر روی سیستم ادراکی و روانی تاثیر مخربی می‌گذارد. ترک اعتیاد به ناس به کمک روانشناس و روانپزشک در جهت بالا بردن انگیزه و وضعیت روانی فرد نیاز دارد. اثرات مخرب نسوار در طولانی مدت خود را نشان می دهند و به همین خاطر افراد آن را جدی نمی‌گیرند.

 

جوانان قربانیان اصلی هستند

در بین افراد در سنین مختلف، مصرف ناس برای جوانان خطرناک‌تر است. فروش نسوار غیرقانونی شمرده نمی‌شود و همچنین قیمت آن به نسبت سایر مخدرها ارزان‌تر است. اعتیاد به ناس، جوانان را برای مصرف مواد قوی تر و خطرناک تری مانند شیشه، تریاک و هروئین آماده می‌کند.

 

بیشتر بخوانید : اعتیاد چیست | تعریف و آشنایی با ماهیت اعتیاد 

ترک مصرف ناس

برای ترک این ماده اعتیادآور مراحلی باید طی شود که به شرح زیر می‌باشد:

گام اول

مصرف ناس میان مردمی که در جایگاه اجتماعی پایینی قرار دارند رایج است. بنابراین فرد مصرف کننده باید خود را در جایگاهی بالاتر از آن بداند که نسوار را مصرف کند. حتی دیده شده که برخی افراد عنوان ناسی (مصرف کننده ناس) را توهین برداشت کرده‌اند. در گام اول فرد باید از نظر روحی و فکری که مهم‌تر از ترک جسمی است این ماده را ترک کند. مصرف کننده باید این نکته که «شخصیت من بالاتر از آن است که این ماده مخدر را مصرف کنم و برای جدا کردن این ماده از خودم تلاش می‌کنم» را مدام مرور کنند. این گونه جملات می‌تواند عامل موثری برای ترک روحی این ماده باشد.

گام دوم

از آنجا که ترک ماده مخدر ناس عوارض جسمانی گوناگونی چون دردهای عضلانی و کلافگی دارد، لازم است فرد به پزشک مراجعه کرده و دوره درمان را پشت سر بگذراند. در دوره درمان فرد باید از کمک روانشناسان و پزشکان استفاده کند، زیرا آن‌ها با کاهش علائم ترک، فرایند ترک نسوار را برای مصرف کننده راحت می‌کنند.

گام سوم

در گام سوم فرد باید روابط خود با کسانی که او را به مصرف ناس ترغیب می‌کنند، قطع کند. بهتر است فرد در مجاورت افرادی که این ماده را مصرف نمی‌کنند، قرار گیرد. رعایت این نکته موجب بالا رفتن انگیزه فرد برای ترک ناس می‌شود.

گام آخر

بهتر است برای تسهیل روند ترک ناس، فرد برای خود سرگرمی‌های مختلفی ایجاد کند. همچنین می‌تواند به جای ماده مخدر ناس از کشک، آدامس و شکلات استفاده کند. ورزش و پیاده روی از جمله راه‌های موثر برای ترک ناس می‌باشند. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید. 

 

سوالات متداول

_آیا می‌توان مصرف ناس را ترک کرد؟

بله اما از آنجایی که این ماده وابستگی روانی بسیار زیادی به همراه دارد باید حتما با کمک روانشناس و پزشک متخصص، فرایند ترک انجام گیرد. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

 مصرف ناس

 نشانه ها و عوارض مصرف ناس 



:: برچسب‌ها: مصرف ناس | نشانه ها و عوارض مصرف ماده مخدر ناس ,
:: بازدید از این مطلب : 699
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

تست اعتیاد به ماری جوانا یا گل یکی از انواع تست‌های اعتیاد است که با توجه به فراگیر شدن اعتیاد به این ماده، احتمالاً بسیاری از افراد به دنبال انجام آن هستند تا از سلامت فرزندان و یا حتی افرادی که قصد ازدواج با آن‌ها را دارند، اطمینان حاص نمایند. انواع مختلفی از تست اعتیاد به ماری جوانا وجود دارد که با توجه به هدف و عوامل تأثیرگذار دیگری مانند هزینه از یکی از آن‌ها استفاده خواهد شد. تست‌های اعتیاد به ماری جوانا مانند هر ابزار دیگری احتمالاً درصدی از خطا خواهند داشت. به همین خاطر بهتر است برای بررسی دقیق‌تر علاوه بر تست از افراد متخصص نیز کمک بگیرید. متخصصین روانشناسی اعتیاد می‌توانند با استفاده از مصاحبه‌های بالینی و مشاهده برخی رفتارها و نشانه‌های خاص، در کنار نتیجه تست اعتیاد پاسخ دقیق‌تری درباره وضعیت فرد به شما بدهند.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:

تست گل و ماریجوانا 

مصرف گل و ماریجوانا 

 

 

 

 

ماریجوانا و نشانه‌های اعتیاد به آن گل

ماریجوانا یکی از انواع مواد اعتیادآور است که با نام‌های علف و گرس نیز شناخته می‌شود و به‌صورت طبیعی از برگ گیاه شاهدانه به دست می‌آید. استفاده از این ماده باعث بروز احساس سرخوشی و لذت در فرد می‌شود که معمولاً دلیلی برای تمایل به مصرف مجدد این ماده یا به‌عبارت دیگر اعتیاد به آن خواهد بود.

استفاده از ماریجوانا باعث بروز تغییراتی در رفتار و شرایط جسمی و روحی فرد می‌شود که از طریق آن‌ها می‌توانید اعتیاد به این ماده مخدر را شناسایی کنید. البته توجه داشته باشید که تشخیص اعتیاد به یک ماده مخدر باید زیر نظر متخصصین صورت بگیرد و این نشانه‌ها صرفاً به‌عنوان علائمی برای هشدار به اطرافیان هستند. برای شناخت علائم اعتیاد به ماری جوانا کلیک کنید. برخی از مهم‌ترین نشانه‌های استفاده از ماریجوانا عبارتند از:

_خلق شاد و سرحالی که با حالت معمول فرد تفاوت دارد

تماس با مشاور

_چشمان قرمز

_اختلال در حافظه

_خنده‌های ناگهانی و بی‌دلیل

_گیجی و از دست دادن تمرکز

_افزایش ضربان قلب

_افزایش فعالیت

_افزایش اشتها

 

تست اعتیاد به ماری جوانا یا گل

راه‌های مختلفی برای تست ماری جوانا وجود دارد که با توجه به شرایط و هدف از انجام تست، از یکی از آن‌ها استفاده می‌شود. مثبت شدن تست ماری جوانا به عوامل مختلفی ازجمله میزان و سابقه مصرف، شرایط جسمی و سایر مواد و داروهایی که فرد استفاده می‌کند بستگی دارد. البته راه‌هایی نیز برای منفی کردن تست وجود دارد که ممکن است فرد از آن‌ها استفاده کند. به همین خاطر بهتر است که استفاده از تست اعتیاد در کنار سایر روش‌های تشخیصی نظیر استفاده از جلسات مشاوره صورت بگیرد.

اصلی‌ترین ماده اعتیادآور موجود در ماریجوانا تتراهیدروکانابینول (THC) است و انواع تست‌ ماری جوانا نیز اغلب به شکلی در حال بررسی اعتیاد به این ماده مخدر هستند. در ادامه رایج‌ترین روش‌هایی که برای سنجش اعتیاد به این ماده وجود دارد را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد:

1. ادرار

یکی از رایج‌ترین تست‌های اعتیاد به ماریجوانا بررسی نمونه ادرار فرد است. در این آزمایش میزان (THC) ناشی از سوخت‌وساز ماریجوانا در ادرار فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد. درصورتی‌که فرد سابقه مصرف این ماده مخدر را داشته باشد تست ادرار می‌تواند حتی تا حدود دو ماه پس از آخرین مصرف، استفاده از این ماده مخدر را شناسایی کند اما درصورتی‌که فرد برای نخستین بار از این ماده استفاده کرده باشد، دقت ابزار تشخیصی به میزان مصرف بستگی دارد. این شیوه از بررسی، مصرف مقدار زیادی از ماریجوانا را تا حدود یک ماه پس از مصرف نیز نشان می‌دهد اما درصورتی‌که از مقدار کمتری از این ماده استفاده شده باشد حداقل تا دو روز بعد قابل‌تشخیص خواهد بود.

2. تست ماری جوانا یا گل | خون

در بررسی نمونه خون برای تست ماری جوانا وجود (THC) در خون فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به میزانی از ماده مخدر که در آخرین وعده استفاده شده، این تست قدرت تشخیص بین 5 تا 7 روز پس از آخرین مرتبه مصرف را خواهد داشت. اگرچه تست خون نسبت به ادرار هزینه بیشتری داشته و پاسخگویی نیز بیشتر طول خواهد کشید اما بااین‌حال احتمال تقلب در این تست به‌مراتب کمتر از تست ادرار است و دقت بالاتری خواهد داشت.

3. مو

بررسی نمونه مو برای سنجش اعتیاد یکی از راه‌های معتبر در این زمینه است که می‌تواند استفاده از مواد مخدر را حتی تا چند ماه پیش از نمونه‌برداری مشخص کند اما به دلیل هزینه بالایی که استفاده از این شیوه برای سنجش اعتیاد دارد معمولاً از آن استفاده نمی‌شود.

4. کیت‌های تشخیصی

روش‌های بالا برای سنجش اعتیاد به ماریجوانا همگی باید توسط آزمایشگاه‌ها انجام بگیرد؛ اما درصورتی‌که می‌خواهید از روش‌هایی استفاده کنید که در خانه انجام گرفته و در زمان سریع‌تری به شما پاسخ بدهند، می‌توانید از کیت‌های تشخیصی خانگی استفاده کنید.

برای انجام این تست شما باید نمونه ادرار را در یک ظرف خشک و تمیز جمع‌آوری کرده و سپس کیت تشخیصی را داخل ظرف قرار دهید. پس از قرار دادن کیت در ظرف برای زمانی در حدود 15 ثانیه صبر کنید و سپس کیت را خارج کرده و در محل صافی قرار دهید. پس از 5 دقیقه نتیجه تست قابل تفسیر خواهد بود. شما می‌توانید خط‌های روی کیت را با توجه به این راهنما تفسیر کنید:

_درصورتی‌که تنها یک خط روی قسمت (C) ایجاد شده باشد، حتی اگر این خط کمرنگ باشد به معنای مثبت بودن نتیجه تست است.

_درصورتی‌که علاوه بر قسمت (C)، یک خط نیز روی قسمت (T) ایجاد شده باشد، نتیجه تست منفی است. گاهی خط قسمت (T) کمرنگ خواهد بود. این موضوع تأثیری در منفی بودن نتیجه تست نخواهد داشت.

_درصورتی‌که هیچ خطی بر روی کیت نیفتاده باشد یا صرفاً یک خط در قسمت (T) وجود داشته باشد، نتیجه تست نامعتبر بوده و باید مجدداً تکرار شود.

 

بیشتر بخوانید : تست اعتیاد | آشنایی با انواع آزمایشات و کیت های تست اعتیاد 

 

تقلب در تست ماری جوانا یا گل

افرادی که به یک ماده مخدر اعتیاد دارند معمولاً به دلیل بی‌میلی که به ترک اعتیاد دارند، تلاش خواهند کرد تا اعتیاد خود را انکار نمایند. راه‌های مختلفی برای تقلب در تست اعتیاد وجود دارد که یکی از رایج‌ترین آن‌ها استفاده از قرص‌های شیمیایی بوپرنورفین یا ب 2 است. داروی بوپرنورفین علی‌رغم تأثیر بالایی که در سم‌زدایی دارد بااین‌حال خود جزء داروهای اعتیادآور است و استفاده از آن می‌تواند باعث اعتیاد فرد به این ماده شود.

 

مثبت شدن نتیجه تست ماری جوانا یا گل

درصورتی‌که تست اعتیاد یکی از اطرافیان مثبت شد باید چه واکنشی نشان داد؟ این سؤال برای بسیاری از خانواده‌ها پیش خواهد آمد و علی‌رغم اهمیتی که شیوه واکنش اطرافیان در تصمیم فرد برای ترک اعتیاد دارد، آن‌ها معمولاً نمی‌دانند واکنش صحیح کدام است. به همین دلیل در این قسمت نکاتی را راجع به نحوه برخورد با این موضوع بیان خواهیم کرد.

1. تست گل | پذیرش داشته باشید

اولین قدم در هنگام آگاهی از این واقعیت که یکی از اطرافیان شما دچار اعتیاد شده این است که نسبت به این موضوع پذیرش داشته باشید. انکار واقعیت و یا بی‌توجهی به آن نمی‌تواند تغییری در شرایط شما ایجاد کند. اگرچه این موضوع بسیار تلخ خواهد بود اما بااین‌حال هرچقدر سریع‌تر با آن مواجه شوید توانایی بیشتری برای مبارزه خواهید داشت. گاهی اوقات ممکن است طرف مقابل شما تصمیمی برای ترک اعتیاد حداقل در زمان حاضر نداشته باشد؛ به خاطر داشته باشید به میزانی که شما اعتیاد یکی از نزدیکان خود را دیرتر بپذیرید، خود را بیشتر در معرض آسیب‌های روانی قرار خواهید داد. اگر احساس می‌کنید در این زمینه دچار مشکلاتی هستید، می‌توانید از یک مشاور کمک بگیرید. روش‌های درمانی مختلفی ازجمله روش درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) به شما در این زمینه کمک خواهد کرد.

2. خود را سرزنش نکنید

مثبت شدن تست ماری جوانا گاهی باعث خواهد شد که شما خود را به دلیل بی‌توجهی‌ها یا اشتباهاتی که در این زمینه داشته‌اید مقصر دانسته و مرتباً سرزنش کنید. اگرچه احتمال دارد شما نیز در این ماجرا تا حدودی مقصر باشید اما سرزنش خود صرفاً باعث آسیب دیدن شما به لحاظ روحی خواهد شد. سعی کنید در این شرایط خود را صرفاً به‌اندازه‌ای که مسئول هستید مقصر جلوه دهید. بهتر است در این دوران بامحبت و شفقت بیشتری نسبت به خود رفتار کنید. شما در شرایطی هستید که هیجانات منفی بسیاری مانند خشم، ناامیدی و ترس از آینده را تجربه می‌کنید. بهتر است در این شرایط به خودتان بابت این احساسات حق بدهید و رفتار پرمحبتی با خود داشته باشید.

3. تست ماری جوانا | حمایتگر باشید

بدرفتاری شما با فردی که درگیر اعتیاد است صرفاً باعث خواهد شد که او بیشتر و بیشتر درگیر اعتیاد شود. به خاطر داشته باشید که اگر فضای ارتباط شما به‌صورت رقابت و بدرفتاری با یکدیگر تغییر پیدا کند، فرد معتاد تمام تلاش خود را برای اعتیاد بیشتر و آسیب زدن بیشتر به شما انجام خواهد داد. درنتیجه اصلی‌ترین موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که از متشنج شدن اوضاع جلوگیری نمایید. حمایت و محبت شما تأثیر بسیاری در تصمیم فرد برای ترک اعتیاد خواهد داشت و به همین خاطر بهتر است در کنار آرام نگه‌داشتن فضا برخوردی حمایت‌گرانه داشته باشید.

4. از یک متخصص کمک بگیرید

خانواده و اطرافیان افرادی که درگیر اعتیاد شده‌اند بیش از سایرین نیاز به دریافت کمک‌های متخصصین سلامت روان دارند. نگرانی از بابت آسیب دیدن یکی از اعضای خانواده و در کنار آن مشکلاتی که به دلیل اعتیاد پیش خواهند آمد، می‌تواند آسیب‌های بسیاری را به‌ویژه برای سلامت روان کودکان ایجاد نماید. به همین خاطر بهتر است از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید. 

 

درمان اعتیاد به ماریجوانا

درمان اعتیاد به ماریجوانا به‌طورکلی شامل دو مرحله سم‌زدایی یا درمان فیزیولوژیک و همین‌طور درمان‌های روانی یا بازپروری خواهد بود. یکی از اصلی‌ترین مشکلات افرادی که موفق به ترک اعتیاد می‌شوند این است که آن‌ها پس از مدتی مجدداً مصرف مواد مخدر را شروع می‌کنند و این موضوع می‌تواند باعث بروز مشکلات بیشتری در سلامت روان فرد شده و اعتمادبه‌نفس وی را به میزان زیادی کاهش دهد. به همین خاطر بهتر است درصورتی‌که به دنبال راهکاری برای ترک اعتیاد هستید، استفاده از جلسات مشاوره را جدی بگیرید. 

جلسات مشاوره به فرد کمک می‌کند تا با شناخت و کنترل محرک‌هایی که او را به سمت مصرف مجدد سوق می‌دهند، از شروع مجدد اعتیاد جلوگیری کند و درعین‌حال با ریشه‌یابی دلایلی که باعث اعتیاد شده، در بهبود قطعی به او کمک خواهند کرد. علاوه بر این‌ها مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا روابط خانوادگی و دوستانه خود را که دچار مشکل شده مجدداً بازسازی کنید و به‌طورکلی شرایط زندگی خود را بهبود ببخشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

 

بیشتر بخوانید : ترک ماری جوانا | فوائد و مدت زمان ترک گل یا ماریجوانا 

 

سؤالات متداول

1.بهترین روش برای تست ماری جوانا یا گل چیست؟

روش‌های مختلفی مانند بررسی نمونه خون، ادرار، مو و یا حتی استفاده از رپید تست‌های خانگی برای سنجش اعتیاد به ماریجوانا وجود دارد که با توجه به شرایط، از یکی از آن‌ها استفاده می‌شود. بررسی نمونه ادرار رایج‌ترین شیوه تست اعتیاد است.

2.چه عواملی می‌توانند روی نتیجه تست گل یا ماری جوانا تأثیر بگذارند؟

سابقه و مقدار مصرف، سن، جنس و وزن فرد ازجمله مسائلی هستند که بر دقت نتیجه تست تأثیر خواهند گذاشت. علاوه بر این استفاده از برخی داروهای شیمیایی مثل بوپرنورفین نیز می‌تواند مشکلاتی را در نتیجه تست ایجاد نماید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

تست گل و ماریجوانا 

مصرف گل و ماریجوانا 



:: برچسب‌ها: تست گل یا ماریجوانا چند روز در آزمایش نشان می دهد ؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 1022
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

آیا از روش‌های برخورد با خودشیفته‌ها آگاهی دارید؟ احتمالا ترجیح همه افراد براین است که از افراد خودشیفته دور بمانند و ارتباط خود را با آن‌ها به حداقل ممکن برسانند. چرا که ممکن است رابطه نزدیک با خودشیفته‌ها احساس بی‌ارزشی، ناامیدی و ناکامی را در شما ایجاد کند و اسایشتان را مختل سازد. ولی گاهی رابطه با شخص خودشیفته اجتناب ناپذیر است و در هر حال مجبور به ادامه و حفظ  آن هستید. برای مثال ممکن است اعضای خانواده مانند همسر، والدین یا فرزندان، دوستان و یا همکاران شما دچارخودشیفتگی باشند. در این صورت برای کاهش میزان آسیب پذیری چه برخوردی باید داشت؟ چه زمانی باید اقدام به قطع رابطه با افراد خودشیفته کرد و یا اصلا چنین چیزی لازم است؟ با آگاهی از نحوه برخورد با شخصیت خودشیفته می‌توانید ارتباط موثری با آنان برقرار کرده و حتی به روند درمان نیز کمک نمایید. برای اطلاع بیشتر در زمینه اختلال شخصیت خودشیفته کلیک کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع:

برخورد با خودشیفته ها

 چگونه با خودشیفته ها رفتار کنیم ؟

 

 

 

نحوه برخورد با شخصیت خودشیفته

برای برخورد با افراد مبتلا به اختلال شخصیت خودشیفته، راهکارهایی وجود دارد که به شرح زیر هستند:

1. برخورد با خودشیفته | او را با مشکلش مواجه کنید

ممکن است سال‌ها کنار همچین فردی زندگی کرده و از کارهای او آزار ببینید ولی یک بار هم به مشکل خود اعتراف نکند و اصلا خود را خودشیفته نداند. و یا حتی خودتان هم به تازگی متوجه عمق مسئله شده باشید. متاسفانه عموما به خاطر غرور ذاتی نهفته در وجودشان و عادت به انکار مشکل خود، احتمال مراجعه آن‌ها به متخصص و اقدام به درمان کم است. حتی شاید کمک شما را هم پس بزنند. اما اگر واقعا خواهان بهبود رابطه‌تان هستید و برایتان ارزش بسیاری دارد، باید خستگی ناپذیر باشید.

2. وجود او را با خودشیفتگی اش بپذیرید

امکان دارد او هیچ گاه به طور کامل درمان نشود. سطح انتظارات‌تان را پایین بیاورید و او را همان طور که هست قبول کنید. طرف مقابل شما یک فرد عادی نیست و پذیرش این مسئله اوضاع را برایتان قابل تحمل‌تر می‌‌کند پس اعتماد داشته باشید. مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید ترغیب فرد مبتلا به ادامه درمان و همکاری با روانشناس است.

تماس با مشاور

3. برخورد با خودشیفته | خودشیفته ها هم قابل درک هستند، امتحان کنید

شاید درک یک فرد خودشیفته که خود را مدار هستی می‌بیند کار آسانی نباشد ولی غیرممکن هم نیست. همه افراد کم و بیش این صفت را در خود دارند. کافی است اوقاتی را بیاد بیاورید که در دل شعار من بهترینم را سر داده‌اید. از طرفی او به دلیل عدم بینش نسبت به بیماری‌اش متوجه آسیبی که به خود وشما می‌زند نیست. در زمینه‌های بروز شخصیت خودشیفته به این نکته اشاره می‌شود که تاثیر محیط و خانواده به چه مقدار زیاد است.

در واقع او نیز قربانی تربیت نادرست شده است. شخصی شده که همه را از خود رنجانده و دور می‌کند، از برقراری روابط موثر بازمانده و در درون هم احساس کم ارزشی دارد. او واقعا تنهاست؛ پشت پرده تمام منم‌هایش کودکی در انتظار دست نوازش نشسته است. این کودک برای حل تعارض‌های درونی و دفاع از خود، از شیوه‌های غیرمنطقی بهره جسته است. پس می‌توان درکش کرد چرا که حقیقتا نمی‌داند این خود برتربینی تا چه حد می‌تواند موجب انزجار دوستان، خانواده و همکارانش باشد. 

 

بیشتر بخوانید : اختلالات شخصیت دسته B (کلاستر B) چه ویژگی هایی دارند؟

 

4. حرف ها و رفتارهایش را به خودتان نگیرید

در برخورد با خودشیفته نباید شخصی سازی کنید! او فقط با شما همچین رفتاری ندارد و علت اینگونه بودنش شما نیستید. خود را در قبال او مقصر و مسئول ندانید (البته اگر شخص مورد نظر فرزند شماست جریان فرق می‌کند.) نباید فراموش شود که اختلال شخصیت خودشیفته نوعی بیماری روانی است و درصدی از مردم جهان گرفتار آن هستند.

5. آیینه باشید و رفتارش را به خودش بازتاب دهید

این روش تا حد زیادی موثر است. اجازه دهید متوجه رفتار و گفتار زننده خود شود. شاید بهتر باشد حداقل یک بار طعم دیگرآزاری مزمنش را بچشد. اما فراموش نکنید که مقصود از اینکار صرفا توجیه فرد بیمار است و پس از توضیح علت این رفتار به او، باید به پایان برسد. او باید بداند چه احساسی به شما دست می‌دهد هنگامی که فقط خود را مهم و لایق می‌داند و شما و بقیه را نادیده می‌گیرد. این حرکت می‌تواند یک تلنگر بزرگ باشد. او باید متوجه شود تنها خودش نیست که نیاز به توجه و محبت دارد و همه انسان‌ها مستحق دریافت حقوقی برابر از این دست می‌باشند. فقط او نیست که توانایی و مهارت دارد و هر کسی به نوعی از استعدادی برخوردار است. شخص خودشیفته باید با واقعیت موجود زندگی روبرو شود.

6. برخورد با خودشیفته | اجازه ندهید روی باورهایتان تاثیر بگذارد

فرد خودشیفته مدام به اطرافیانش آزار کلامی می‌رساند و آن‌ها را با زیر سوال بردن، تحقیر و تضعیف می‌کند. افکار و احساسات خود را فرافکنی کرده و اطرافیانش را متهم به چیزهایی می‌کند که فرسخ‌ها ازشان فاصله دارد. وقتی شما می‌دانید حقیقت چیست پس ترفند‌های او نباید احوال شما را دگرگون کند. سلامت روانتان مهم‌ترین اصل زندگی شماست. بنابراین اگر کارها و رفتارهای او بسیار اذیتتان می‌کند، فاصله سالمی را ایجاد کنید تا فقط در مواقع لزوم با او رویارو شوید و از برخودهای غیرضروری اجتناب نمایید.

7. برای رابطه حد و مرز و چهارچوب تعیین نمایید

در برخورد با خودشیفته نباید اجازه دهید هر طور که می‌خواهد رفتار کرده و از شما سواستفاده کند. افراد مبتلا به اختلال خودشیفتگی عادت به کنترل پنهان اطرافیان خود دارند. برای مثال ممکن است بر اساس این باور که بهترین تفکر و انتخاب‌ها از آن اوست، نوع لباس پوشیدن و برنامه‌هایتان را به شما تحمیل کند. طراحی یک گفتگوی محترمانه با استفاده از مهارت‌های مذاکره بسیار موثرتر از جر و بحث است. در فضایی آرام و بدون تنش خطوط قرمز خود را بازگو کنید. هشدار جدی دهید که قرار نیست از موضع خود کوتاه بیایید وانتظاراتتان را واضح و شفاف بیان نمایید. 

 

بیشتر بخوانید : درمان اختلال شخصیت خودشیفته | درمان قطعی خودشیفتگی

 

نکات کلی در برخورد با خودشیفته ها

در صورت بالا گرفتن بحث، هرگز برای آرام کردن اوضاع  تن به هر کاری ندهید و به هر چیزی از سمت او راضی نباشید. ممکن است خلاف این برخورد با خودشیفته به او اجازه پیشروی و کنترل بیشتر بدهد و دردی را دوا نخواهد کرد. مقابله به مثل هم نکنید چراکه اگر در قبال هرسخن او به جنگ برخیزید در نهایت شما را مغلوب خواهد کرد. دفاع کردن و توضیح دادن هم بی نتیجه خواهد بود چرا که او همین را می‌خواهد. شما را در موقعیت پایین‌تر قرار داده و بر شما فرمانروایی کند. بهترین روش بی توجهی همراه با ارائه چند باره واقعیات است. تعریف و تمجید غذای روح یک فرد نارسیست است. بهتر است همیشه این امکان را به او ندهید پس طلسم را بشکنید و ناامیدش کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلالات شخصیت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

برخورد با خودشیفته ها

 چگونه با خودشیفته ها رفتار کنیم ؟

 



:: برچسب‌ها: برخورد با خودشیفته ها | چگونه با خودشیفته ها رفتار کنیم ؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 883
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

اگر به دنبال آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمان می‌گردید، ما در این مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترین کمپ‌های این شهر را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند. از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در این باره پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع:

کمپ ترک اعتیاد در کرمان

 آدرس بهترین کمپ ترک کرمان

 

 

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمان

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد در کرمان می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- بیمارستان شهید بهشتی _ کرمان، بلوار جمهوری اسلامی ، بخش ترک اعتیاد بیمارستان شهید بهشتی

2- کمپ ترک اعتیاد رازی _ کرمان خیابان جهاد، نبش کوچه 19، طبقه اول

تماس با مشاور

3- مرکز ترک اعتیاد کرامت

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمان | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند. با این حال در بسیاری از این مراکز استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌ها آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌ها امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن آشنا شوید. 

درمان اعتیاد به مواد مخدر ترک اعتیاد به مواد محرک ترک اعتیاد به مواد توهم زا
ترک تریاک ترک کوکائین ترک ال اس دی
ترک شیره ترک شیشه ترک ماری جوانا
ترک ترامادول ترک کراک ترک حشیش
ترک هروئین    
ترک متادون    
ترک ب 2    
     

آدرس کمپ ترک اعتیاد در کرمان | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

 

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید. ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید.

سایر انواع مواد اعتیاد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرک انواع مواد توهم زا
ناس مصرف تریاک کوکائین ال اس دی
دستمال اعتیاد به شیره علائم اعتیاد به شیشه ماری جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتیاد به کراک اعتیاد به حشیش
قات اعتیاد به هروئین   قرص اکس
اعتیاد به الکل اعتیاد به متادون    
مصرف سیگار ب 2 یا بوپرنورفین    
       

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ اعتیاد استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به مراکز ترک تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه تست ماری جوانا تست شیره تست اعتیاد به کوکائین
تست هروئین تست متادون تست مورفین تست اعتیاد به کراک
تست تریاک تست اعتیاد به حشیش تست اعتیاد به ب2 تست ترامادول

سوالات متداول

– آیا برای ترک شیره حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

کمپ ترک اعتیاد در کرمان

 آدرس بهترین کمپ ترک کرمان



:: برچسب‌ها: کمپ ترک اعتیاد در کرمان ,
:: بازدید از این مطلب : 726
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

لازمه شروع رابطه جنسی، عشق بازی یا معاشقه است. عشق بازی با همسر مجموعه ای از حرکاتی است که به منظور برانگیختن میل جنسی انجام می‌شود. عشق بازی کیفیت رابطه جنسی را به شدت افزایش می‌دهد. معاشقه رابطه بهتری بین طرفین ایجاد می‌کند و رضایت و لذت جنسی بیشتری به وجود می‌آورد. بسیاری از مشکلات جنسی به دلیل عدم معاشقه کافی قبل از دخول به وجود می‌آید و مشکلات جنسی نیز نقش بسیار مهمی در رابطه زناشویی دارند. عشق بازی همیشه برای دخول انجام نمی‌شود و ممکن است صرفا برای ابراز علاقه صورت بگیرد. معاشقه می‌تواند رابطه بین زوجین را مستحکم‌تر کند. برای اطلاع از راه های ارتباط صحیح با همسر کلیک کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

منبع:

عشق بازی با همسر

 

 

 

 

 

عشق بازی یا معاشقه

همانطور که گفته شده، عشق بازی رفتارها و حرکاتی است که برای تحریک بیشتر همسر قبل از دخول انجام می‌شود. هم زن و هم مرد نقش مهمی در عشق ورزیدن دارند، هر دو می‌توانند شروع کننده و یا کسی باشند که قصد تحریک بیشتر همسر خود را دارد. پس بوسیدن‌ها، در آغوش گرفتن‌ها، نوازش‌ها، ماساژ جنسی و … تنها به آقایان توصیه نمی‌شود. فعال بودن در رابطه جنسی برای خانم ها هم لذت بیشتری ایجاد می‌کند. حداقل بیست تا سی دقیقه را به عشق ورزی اختصاص دهید. نقاط حساس بدن همسرتان را پیدا کنید و از بودن با او لذت ببرید.

 

بیشتر بخوانید : شناخت بدن همسر چه ضرورتی دارد؟

     

 

عشق بازی با همسر به جای رابطه جنسی

برخی مواقع لازم است که عشق بازی جایگزین رابطه جنسی و دخول شود. محدودیت‌ها دلیل نمی‌شوند شما به همسرتان نزدیک نشوید، حتی اگر امکان رابطه کامل وجود نداشته باشد، با معاشقه محبت میان خود و همسرتان را افزایش دهید.

تماس با مشاور

دوران قاعدگی و بارداری

در این دوران، اکثر خانم ها آمادگی لازم برای انجام رابطه جنسی را ندارند. معاشقه موجب ارضای نیازهای جنسی در دوران بارداری و قاعدگی می‌شود. همچنین معاشقه کردن به تسکین دردها و کاهش کج خلقی‌های دوران قاعدگی کمک می‌کند.

ناتوانی های جنسی

عشق بازی فرآیند برانگیختن میل جنسی و رسیدن به ارگاسم را طولانی‌تر می‌کند. مردانی که دچار مشکلات جنسی همچون اختلال نعوظ و زودانزالی هستند، با انجام معاشقه، رابطه جنسی بهتر و با کیفیت تری تجربه می‌کنند. بسیاری از خانم‌ها از طریق تحریک ناحیه کلیتوریس به ارگاسم می‌رسند. به همین دلیل عشق بازی بدون دخول می‌تواند به افراد دارای ناتوانی جنسی کمک کند.

رابطه کلامی؛ شروعی برای عشق بازی با همسر

قبل از این که وارد معاشقه و رابطه جنسی شوید، با همسر خود ارتباط کلامی برقرار کنید. جالب است بدانید زنان بیشتر از طریق صدا تحریک می‌شوند. حرف‌ها و صحبت‎های روزمره را کنار بگذارید و قبل از شروع عشق بازی به گفتن حرف‌های عاشقانه و تحریک کننده بپردازید. اگر خجالت می‌کشید، از قبل این کلمات را در ذهن خود تکرار کنید تا بتوانید آن ها را با صدای بلند به همسرتان بگویید.

تکنیک های عشق بازی با همسر 

عشق بازی و رابطه جنسی با کیفیت از ویژگی‌های خاصی برخوردار است. با به کارگیری برخی تکنیک‌ها می‌توان کیفیت رابطه جنسی را تا حد چشمگیری افزایش داد. برخی از این تکنیک ها عبارتند از:

زمان کافی

برای انجام معاشقه، بهتر است زمانی را در نظر بگیرید که به قدر کافی استراحت کرده باشید و همچنین زمان کافی برای معاشقه داشته باشید. مثلا زنان به حدود سی دقیقه عشق بازی نیاز دارند تا برای رابطه جنسی آماده شوند. در صورت زمان کمتر و عدم آمادگی، رابطه جنسی برای آن ها سخت و دردناک می‌شود.

لباس مناسب

به طور کلی مردان از طریق دیدن تحریک می‌شوند. لباس های مناسب و تحریک آمیز نقش بسیار زیادی در افزایش میل جنسی مردان دارد. همچنین انتخاب رنگ لباس ها نیز بسیار حائز اهمیت است. برای این منظور می‌توانید از روانشناسی رنگ ها استفاده کنید.

مکان مناسب

مکانی را برای معاشقه انتخاب کنید که از امنیت و خصوصی بودن آن مطمئن هستید. وقتی که زنان نگران حریم خصوصی شان هستندف نمی‌توانند از معاشقه لذت ببرند. همچنین معاشقه و رابطه جنسی را به یک مکان خاص محدود نکنید. با ایجاد تفاوت در مکان و دادن تنوع، لذت معاشقه را چند برابر کنید.

توجه به آراستگی و بهداشت شخصی از تکنیک های عشق بازی با همسر

بدن تمیز و استحمام شده در انجام معاشقه و رابطه جنسی اهمیت بسیار زیادی دارد. قبل از شروع معاشقه بهتر است موهای زاید بدن اصلاح شود، مسواک زده و از عطر خوشبو استفاده کنید. آراستگی در حین معاشقه، لذت جنسی را چند برابر می‌کند.

اجتناب از برخی غذاها

بهتر است قبل از معاشقه از خوردن میوه، غذاهای چرب، غذاهای کنسرو شده و نوشیدنی‌های حاوی کافئین خودداری کنید. ممکن است مصرف این نوع غذاها باعث کاهش کیفیت معاشقه و رابطه جنسی شود.

صبر و حوصله

زنان برای انجام رابطه جنسی نیاز به مقدمه و پیشنوازی دارند. در حالی که بسیاری از مردان به این کار نیازی ندارند و حوصله ای نیز برای انجام آن ندارند. اما بهتر است که آقایان از رابطه جنسی شتاب زده اجتناب کنند. آرام پیش رفتن در رابطه جنسی تاثیر چشمگیری بر کیفیت رابطه جنسی و زناشویی دارد.

تحریک نقاط حساس بدن

کارهایی همچون ماساژ جنسی و تحریک نقاط حساس، باعث برانگیختن میل جنسی می‌شود. این کار در تحریک افراد سرد مزاج و بی میل به رابطه جنسی بسیار موثر است. همچنین می‌توانید این کارها را به صورت غافلگیرانه انجام دهید تا لذت جنسی را برای خود و همسرتان چند برابر کنید.

اهمیت عشق بازی با همسر

معاشقه پیش از رابطه جنسی، زن و شوهر را به مرحله تحریک می‌رساند و در این صورت هر دو آمادگی بیشتری برای رابطه جنسی دارند. پیش نوازی باعث می‌شود که دو طرف احساس عشق و علاقه شان را بهتر به یکدیگر منتقل کنند. مردانی که دچار مشکلات جنسی هستند معمولا به دلیل عدم ارضای همسر خود دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند. عشق بازی، اعتماد به نفس و احساس خوب ناشی از رابطه جنسی موفق را به آن‌ها برمی‌گرداند.

باورهای اشتباه در رابطه با عشق بازی با همسر

بسیاری از خانم ها فکر می‌کنند که نباید برای معاشقه و شروع رابطه جنسی پیش قدم شوند. به طور معمول مردان از خواسته خود و شروع رابطه جنسی نگرانی ندارند و آن را به راحتی بیان می‌کنند. اما به دلایل فرهنگی زنان احساس می‌کنند که نباید شروع کننده رابطه باشند و در صورت داشتن همچین خواسته ای، به هرزگی متهم می‌شوند. در حالی که این یک دیدگاه کاملا اشتباه است. از نظر علمی و دینی، زنان هیچ محدودیتی در رابطه جنسی با همسر خود و یا شروع آن ندارند.

باور اشتباه دیگر در مورد زنانی است که مشکلی در تحریک و ارضا ندارند، پس هم شوهر و هم خودشان وقتی را برای معاشقه اختصاص نمی‌دهند. در حالی که عشق بازی تنها برای آمادگی رابطه جنسی نیست، بلکه احساسات با این کار بیشتر درگیر شده و گرمای رابطه سال های بیشتری دوام خواهد داشت. 

سوالات متدوال

همسرم زمان زیادی رو برای معاشقه اختصاص میده ، اما باز هم تحریک نمی شوم، دلیلش چیست؟

گاه با وجود رعایت همه نکات گفته شده، ممکن است برخی خانم ها و حتی آقایان برای رابطه به تحریک لازم نرسند. در این زمان افکار مهم ترین موانع هستند. با این حال برای تشخیص و رفع نیاز به بررسی هست. از این رو مشاوره جنسی توصیه می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارتباط صحیح با همسر می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره _ با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

عشق بازی با همسر

 


:: برچسب‌ها: عشق بازی با همسر چه فوائد و تکنیک هایی دارد؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 797
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

 

اگر به دنبال آدرس کمپ ترک اعتیاد در گرگان می‌گردید، ما در این مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترین کمپ‌های این شهر را جمع آوری کرده‌ایم. کمپ های ترک اعتیاد مراکز نگهداری هستند که افراد تلاش می‌کنند دوره سم زدایی را در آنجا بگذرانند. با این حال بسیاری از این کمپ‌ها غیر قانونی بوده و از روش‌های منسوخ شده‌ای برای ترک دادن بیماران استفاده می‌کنند. از همین رو باید با ویژگی‌های یک کمپ استاندارد آشنا باشید و اگر یکی از عزیزان‌تان به مشکل اعتیاد دچار شد، برای درمان او به هر مرکزی اعتماد نکنید. در ادامه به توضیحات کامل‌تری در این باره پرداخته‌ایم. برای انتخاب بهتر مشاوره ترک اعتیاد دریافت کنید.

 

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

منبع :

 کمپ ترک اعتیاد در گرگان

 آدرس بهترین کمپ ترک گلستان

 

 

 

 

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در گرگان

در این مقاله به منظور رفاه حال مراجعینی که به دنبال کمپ ترک اعتیاد در گرگان می‌گردند، لیستی از این مراکز را گردآوری کرده‌ایم که به شرح زیر می‌باشند.

1- مرکز ترک اعتیاد مهر پویان – گرگان، خواجه ۴ درب اول

2- کمپ ترک اعتیاد دکتر خوری – گرگان، خیابان ولیعصر، کوچه داروپخش، ابتدای کوچه، سمت چپ

تماس با مشاور

3- مرکز ترک اعتیاد روزنه امید – علی آباد کتول، خیابان محمدیه، نبش رسالت 10

4- ترک اعتیاد صدف – گرگان ، خیابان 5 آذر، روبه روی بلوار حسام، مجتمع امیر، طبقه اول

5- مرکز ترک اعتیاد آشیان مهر- خیابان ایرانمهر – ابوذر 17

6- کلینیک ترک امید دوباره – گرگان ، خیابان امام رضا، نرسیده به مسجد علی ابن ابی طالب

 

آدرس کمپ ترک اعتیاد در گرگان | در این مراکز چه کاری انجام می شود؟

کمپ ترک اعتیاد به مرکزی گفته می‌شود که برای افراد در حال ترک اقامتگاهی فراهم می‌کند. در این اقامتگاه‌ها بیماران دوره سم‌زدایی خود را می‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاک شود. کمپ های ترک اعتیاد استاندارد از نیروهای متخصصی نظیر پزشک، روانشناس، پرستار و مددکار اجتماعی کمک می‌گیرند تا در طول این دوران خدمات مورد نیاز را ارائه دهند. با این حال در بسیاری از این مراکز استاندارهای لازم رعایت نمی‌شود و افراد برای ترک مجبور به تحمل فشارهای بسیار زیادی می‌شوند.

همین نقص‌ها آسیب‌های روانی زیادی را به بیماران وارد می‌کند و در نتیجه بعد از مرخصی و یا حتی در حین درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسیب پذیرتر می‌شوند. بنابراین حتما باید قبل از فرستادن عزیزتان به این مراکز وضعیت آنجا را به درستی بررسی کنید و کمپ های نامطمئن و بی‌کیفیت را برای درمان اعتیاد انتخاب نکنید.

علاوه بر کمپ‌ها امروزه روش‌های سرپایی مختلفی برای ترک اعتیاد ابداع شده‌اند که ضرورت بستری کردن را از بین برده‌اند. از جمله این روش‌ها می‌توان به ترک اعتیاد با مواد نگهدارنده نظیر متادون تراپی و درمان‌های روان شناختی نظیر درمان شناختی- رفتاری، گروه درمانی و خانواده درمانی اشاره کرد. در جدول زیر می توانید با کلیک بر هر ماده اعتیاد آور با روش‌های درمانی مربوط به آن آشنا شوید. 

درمان اعتیاد به مواد مخدر ترک اعتیاد به مواد محرک ترک اعتیاد به مواد توهم زا
ترک تریاک ترک کوکائین ترک ال اس دی
ترک شیره ترک شیشه ترک ماری جوانا
ترک ترامادول ترک کراک ترک حشیش
ترک هروئین    
ترک متادون    
ترک ب 2    
     

آدرس کمپ ترک اعتیاد در گرگان | چه کسانی باید به کمپ مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد امروزه مراجعه به کمپ ضروری نیست و با استفاده از خدمات مشاوره ترک اعتیاد و مراجعه به مراکز سرپایی می‌توان در مسیر بهبود اعتیاد قدم گذاشت. با این حال در برخی شرایط متخصصین توصیه می‌کنند که بستری شدن نسبت به سایر روش‌ها ارجحیت دارد. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– زمانی که فرد در محیط خانه حمایت چندانی ندارد.

– زمانی که خانواده پرتنشی دارد و در مدت سم زدایی باید درگیری‌های خانوادگی را نیز تحمل کند.

– وجود فرد مصرف کننده‌ای دیگر در خانه

– سابقه پرخاشگری در دوره سم زدایی

– احتمال عدم تبعیت از دستورات درمانی در خانه و قطع درمان

– ناتوانی در تحمل علائم ترک ناشی از محرومیت مواد به صورت سرپایی

 

قبل از مراجعه به کمپ از اعتیاد بیمار اطمینان پیدا کنید

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بیمار معتاد خود محتاطانه رفتار کنید، چرا که اعتیاد تنها بیماری جسم نیست. اطرافیان نقش مهمی در روند اعتیاد بازی می‌کنند. بنابراین با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتیاد بهتر می توانید به عزیزتان و حتی خودتان کمک کنید. ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می‌شود که با توجه به ویژگی بیماران روش مناسب انتخاب می‌شود، پس در بردن بیمار به کمپ عجله نکنید. علائم و رفتار هر بیمار با توجه به ویژگی های شخصیتی و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زیر با کلیک بر هر کدام از مواد می توانید آشنایی بیشتری در ارتباط با اعتیاد مربوطه داشته باشید.

سایر انواع مواد اعتیاد آور انواع  مواد مخدر انواع مواد محرک انواع مواد توهم زا
ناس مصرف تریاک کوکائین ال اس دی
دستمال اعتیاد به شیره علائم اعتیاد به شیشه ماری جوانا
دراگون قرص ترامادول اعتیاد به کراک اعتیاد به حشیش
قات اعتیاد به هروئین   قرص اکس
اعتیاد به الکل اعتیاد به متادون    
مصرف سیگار ب 2 یا بوپرنورفین    
       

ویژگی های یک کمپ ترک اعتیاد استاندارد

همان طور که گفته شد بسیار مهم است که با ویژگی‌های یک کمپ اعتیاد استاندارد آشنا باشید و هر مرکزی را برای درمان انتخاب نکنید. چرا که سم زدایی تنها اولین قدم در ترک اعتیاد است، اما برای آن کافی نیست. در واقع آنچه موجب پرهیز پایدار می‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختی است.

با این حال افرادی که در کمپ های اجباری سم زدایی را شروع می‌کنند بالعکس تحت فشارهای روانی بسیاری قرار می‌گیرند که باعث می‌شود در بسیاری از موارد با وجود سپری کردن دوران بسیار سخت پاکسازی بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرایش پیدا کنند. در نتیجه این کمپ‌ها نه تنها به فرد کمک چندانی نمی‌کنند بلکه اوضاع او را پیچیده‌تر می‌سازند. برای انتخاب یک روش ترک اعتیاد استاندارد لازم است که به وجود موارد زیر دقت نمایید.

– برخورداری از مجوز رسمی از سازمان بهزیستی

– عدم استفاده از روش های اجباری نظیر تنبیه بدنی برای ترک

– برخورداری از متخصصین مورد نیاز از جمله پزشک، پرستار، روانشناس و مددکار اجتماعی

– داشتن محیط مناسب شامل امکانات رفاهی کافی

برای بردن به کمپ باید نتیجه تست اعتیاد ارائه داد؟

گاه بیمار با انجام رفتارها و نشانه هایی اطرافیان را به شک و شبهه می اندازد، در این زمان معمولا خانواده ها با تحمیل تست و یا مراجعه به مراکز ترک تلاش آن هم به صورت اجباری سعی در اثبات اعتیاد فرد دارند. غافل از اینکه این رفتارها بی اعتمادی و جدایی بین بیمار و خانواده را دو چندان می‌کند. توصیه می کنیم حتما برای کسب اطلاعات مقاله اعتیاد چیست را مطالعه کنید. در جدول زیر نیز می توانید با انواع تست اعتیاد آشنا شوید.

تست شیشه تست ماری جوانا تست شیره تست اعتیاد به کوکائین
تست هروئین تست متادون تست مورفین تست اعتیاد به کراک
تست تریاک تست اعتیاد به حشیش تست اعتیاد به ب2 تست ترامادول

سوالات متداول

– آیا برای ترک شیره حتما باید به کمپ ترک اعتیاد مراجعه کرد؟

امروزه برای ترک مواد افیونی نظیر تریاک و شیره درمان های سرپایی مختلفی ابداع شده است. برای مثال بسیاری از درمانگران برای کسانی که نمی خواهند مدت طولانی از کار و زندگی دور بمانند ترک اعتیاد به کمک داروهای نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسی را پیشنهاد می دهند. در ابن روش ها بدون اینکه نیاز به بستری و اقامت در یک مرکز داشته باشید می توانید روند درمانی خود را آغاز کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :

 کمپ ترک اعتیاد در گرگان

 آدرس بهترین کمپ ترک گلستان

 


:: برچسب‌ها: کمپ ترک اعتیاد در گرگان | آدرس بهترین کمپ ترک گلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 603
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()